Главная » 2016 » Жовтень » 3 » Лялькова вистава "Як собака собі друзів знайшла"
15:49
Лялькова вистава "Як собака собі друзів знайшла"

    При  бібліотеці-філії №8 діє ляльковий гурток «Книга і лялька». Засідання гуртка проводиться двічі на місяць, а щоквартально гуртківці радують відвідувачів новими, цікавими виставами та казковими вікторинами. Заняття допомагають дітям повірити у власні сили, розвити свій талант, навчають любити і берегти книгу, допомагають дітям спілкуватися між собою, сприяють у вивченні предметів шкільної програми.

    Члени гуртка «Книга і лялька» не лише створюють вистави, а ще й беруть активну участь у бібліотечних заходах: театралізованих оглядах  літератури, літературних вікторинах, турнірах.

    Багатьом мистецтво лялькового театру здається несучасним, неактуальним. Не секрет, що зараз діти більше захоплюються інтерактивними іграшками, комп'ютерними іграми. Але ляльковий театр може бути і сучасним, і цікавим, бо у постановці вистави дитина може не тільки брати участь, але й придумати самостійно сценарій, а персонаж оживити і озвучити голосом мами або тата. І тут немає жодних обмежень, тільки власна уява та фантазія.

    Цього року гурток оголосив конкурс на вакантні акторські  посади.

 

На наш великий подив, більшість бажаючих – хлопці. Було проведено кастинг та набрано новий акторський колектив, який вже відіграв першу виставу «Як собака собі друзів знайшла».

 

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 657 | Добавил: FEJA | Теги: детская библиотека. кружок книга и , дети, кукольний театр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: