Главная » 2016 » Серпень » 23 » Свято «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України»
14:29
Свято «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України»

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!

Ми – українці! Вигодувані й випестувані материнською піснею, бабусиною казкою. Понад усе в житті любимо лагідну і щиру нашу мову, отчий край, де виростали, рідну нашу Україну.

Україна – наша рідна країна. Це та земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки.

Ми маємо всі підстави пишатися тим, що наша Батькiвщина мала славні періоди історії, легендарних героїв, мужньо пережила найважчі випробуванні і не скорилася. Ми можемо гордитися тим, що Україна ніколи не поневолювала інші народи, а лише захищала себе від ласих на чуже добро близьких та далеких сусiдів.

Є дати, які виражають дух народу, символізують славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України, що відзначається щорiчно 24 серпня.

Напередодні Дня Незалежності бібліотека-філія №8 разом з юними, талановитими читачами провела свято «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України». Діти читали вірші, співали українські народні пісні, згадали приказки про Батьківщину, відповіли на запитання відеовікторини. Також взяли участь у рухливих забавах. Родзинкою свята став виступ Всеволода Анікєєва, який на синтезаторі виконав власні аранжування народних пісень.

 

 

 

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 676 | Добавил: FEJA | Теги: Песни, танцы, праздник, день независимости в библиотеке, дети, Игры, детская библиотека | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: