Главная » 2016 » Серпень » 25

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Це - відпустки у батьків, найдовші канікули, численні поїздки, враження, зустрічі.

Але, на жаль, зараз не у всіх є можливість влітку подорожувати. І у батьків виникають питання: як зробити, щоб діти відпочили з користю, чим зайняти, що зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля  комп’ютера чи телевізора?

І тоді на допомогу приходить бібліотека. Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, весело, а головне - корисно провести вільний час. Не стала винятком і наша бібліотека. Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчих талантів. До послуг наших користувачів книжкові новинки, цікаві виставки, огляди періодичних видань, відеоперегляди, мульткінозал та настільні ігри. Також у бібліотеці працює ляльковий театр.

Хлопчики та дівчатка із задоволенням брали участь у бібліотечних святах на літньому бібліомайданчику, відповідали на цікаві запитання літературних вікторин, грали, співали, танцювали. ... Читати далі »

Категорія: Наши конкурсы | Переглядів: 646 | Додав: FEJA | Дата: 25.08.2016 | Коментарі (0)