Главная » 2017 » Лютий » 15 » День святого Валентина
13:07
День святого Валентина

У серце кожного з нас завітало свято, найдивовижніше і найпрекрасніше - свято кохання, День святого Валентина.

Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. В цей день свої почуття ми виражаємо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята.

Не оминуло це свято і бібліотеку-філію №8 ЦБС для дітей. У читальному залі бібліотеки була створена фото-зона, де можна було зробити бібліо-селфі з улюбленою книгою в різних образах.

Ще одним сюрпризом для читачів стало «Дерево кохання», виготовлене руками бібліотекарів та учасників гуртка «Натхнення». Кожен зміг обрати яскраву валентинку з побажанням відомих людей. Щасливі посмішки на обличчях читачів стали справжньою подякою для організаторів дійства.

Просмотров: 619 | Добавил: FEJA | Теги: валентинки с пожеланиями, День святого Валентина в библиотеке, библио-селфи с книгой | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: