Главная » 2016 » Вересень » 7 » Літературна година "Поет з відвагою борця"
14:28
Літературна година "Поет з відвагою борця"

«Іван Франко — це розум і серце нашого народу. Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості. …Франко живе в народній пам’яті як великий Каменяр…»

                                                                                                                М. Рильський

2016 рік в Україні проголошено роком Івана Франка - – відомого письменника, поета, публіциста, перекладача, ученого, громадського і політичного діяча та великого патріота своєї держави.

«Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів», – слова Івана Франка, які  й досі не втратили  своєї актуальності.

З нагоди вшанування пам’яті Великого Каменяра у бібліотеці була проведена літературна година «Поет з відвагою борця». Присутні мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Іван Франко – поет національної честі», подивитися фільм, присвячений життю і творчості Івана Яковича, почитати вірші, розіграти сценки за сюжетами його творів.  Також присутні на заході виготовили закладки- пам’ятки з висловами І.Франка.

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 635 | Добавил: FEJA | Теги: книжкові закладки, літературна година, книжкова виставка, рік франка в бібліотеці | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: