Главная » 2020 » Січень » 31 » Літературна година "Подорож у країну дитинства Всеволода Нестайка"
14:56
Літературна година "Подорож у країну дитинства Всеволода Нестайка"

    Літературна година "Подорож у країну дитинства Всеволода Нестайка"

30 січня бібліотека-філія №8 ЦБС для дітей запросила учнів 4 В класу зош №29 на літературну годину, присвячену творчості Всеволода Нестайка. Під час заходу діти познайомилися з життям та творчістю письменника, згадали його героїв, відповівши на питання вікторини «Казковий тест-драйв». Разом з Сонячними Зайчиками подорожували дивовижною країною Ластовинією та допомагали її мешканцям.

    Вони завітали до веселих учнів спеціалізованої музичної лісової школи з ведмежою мовою викладання — Колька Колючки, Косі Вуханя та їхніх однокласників. Діти разом з їжачком та зайчиком приготували смачний обід для лісових мешканців. В конкурсі «Зірковий час читача» діти проявили акторські здібності, інсценувавши уривок з повісті «Пригоди Грицька Половинки». А допомогли нашим юним читачам виконати завдання книжки Всеволода Нестайка, які були представлені на книжковій виставці.

 

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 346 | Добавил: FEJA | Теги: бібліотека, тестдрайв, літературнагодина, всеволоднестайко, косявухань, вікторин, діти, колькоколючка | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: