Главная » 2017 » Жовтень » 11 » IQ ВІКТОРИНА «Я У СВІТІ НЕ ОДИН, ЩО Я ЗНАЮ ПРО ТВАРИН»
10:07
IQ ВІКТОРИНА «Я У СВІТІ НЕ ОДИН, ЩО Я ЗНАЮ ПРО ТВАРИН»

             IQ ВІКТОРИНА «Я У СВІТІ НЕ ОДИН, ЩО Я ЗНАЮ ПРО ТВАРИН»

    Дивний світ живої природи! Без нього ми не уявляємо свого життя. У світі так багато тварин, пташок, комах, і всі вони такі різні, такі незвичайні. Одні змінюють колір, інші втрачають хвіст, або ж лазять по горах, як справжні альпіністи... Вони чарують нас гарним співом, стрімким польотом, незвичайним забарвленням.

    А чи багато нам відомо про цей чудовий, неймовірний світ? На це питання ми й спробували відповісти разом з учнями перших класів зош №86. Першачки взяли участь у веселій вікторині «Я У СВІТІ НЕ ОДИН, ЩО Я ЗНАЮ ПРО ТВАРИН».

А відповісти на непрості питання вікторини їм допомогла книжкова виставка «Золотокоса осінь». В книжках, що представлені на виставці, розповідається, як звірі починають готуватися до зими – запасають їжу і ховають її у норі або у дуплах, міняють своє літнє хутро на зимове, які пташки летять у вирій, а яким потрібна наша допомога взимку.

І ще багато-багато цікавого та пізнавального дізналися наші маленькі читачі, взявши участь у цьому заході.

 

 

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 979 | Добавил: FEJA | Теги: библиотека, Викторина, Осень, природа, діти, Тварини, Животные | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: