Главная » 2017 » Квітень » 19 » Екологічне свято "«Нехай земля квітує всюди – природу збережемо люди!».
11:08
Екологічне свято "«Нехай земля квітує всюди – природу збережемо люди!».

   Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. В різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять корисні заходи. Вони спрямовані на те, щоб привернути увагу людей до існуючих і ймовірних проблем нашої планети. А також, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

   Бібліотека-філія№8 ЦБС для дітей м. Запоріжжя підготувала для учнів 7-Б класу ЗОШ№29 екологічне свято «Нехай земля квітує всюди – природу збережемо люди!». Діти обговорювали екологічні проблеми і шляхи їх вирішення, познайомилися зі сторінками «Червоної книги України», проявили свої знання та ерудицію в екогрі «Дивосвіт рідної природи». Добрим помічником і порадником в екологічних питаннях стала для дітей книжкова виставка «І зацвіте Земля в вінку».

По закінченню заходу хлопці та дівчата прийняли участь в екологічній акції «Я Землі цієї паросток зелений». Незважаючи на дощ, вони посадили біля улюбленої бібліотеки кущ калини – символ краси рідної землі.

Просмотров: 616 | Добавил: FEJA | Теги: Червона книга, посади дерево, дитяча бібліотека, Екологія, захист природи, земля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: