Главная » 2017 » Квітень » 19

   Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. В різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять корисні заходи. Вони спрямовані на те, щоб привернути увагу людей до існуючих і ймовірних проблем нашої планети. А також, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

   Бібліотека-філія№8 ЦБС для дітей м. Запоріжжя підготувала для учнів 7-Б класу ЗОШ№29 екологічне свято «Нехай земля квітує всюди – природу збережемо люди!». Діти обговорювали екологічні проблеми і шляхи їх вирішення, познайомилися зі сторінками «Червоної книги України», проявили свої знання та ерудицію в екогрі «Дивосвіт рідної природи». Добрим помічником і порадником в екологічних питаннях стала для дітей книжкова виставка «І зацвіте Земля в вінку».

... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: FEJA | Дата: 19.04.2017 | Коментарі (0)

 На дворі теплий квітень, а, отже, час повернення до нас пташок із теплих країв. До цього дня бібліотека-філія № 8 організувала для учнів 4-х класів екологічну годину «Пташині історії від пані Вікторії»

  На заході учні мали змогу розширити і поглибити знання про пернатих друзів. За допомогою конкурсів та ігор діти знайомилися з дивовижним світом птахів. У конкурсі «Затишні домівки» майстрували гнізда для птахів, складали пари у грі «Пташиний шлюб», слухали співочі трелі та вгадували їх виконавця. Весело пройшло змагання «Пташина галерея», у якому учасники малювали летючих героїв книжок з закритими очима , складали пазли. Книжкова виставка «Пернаті друзі» допомогла дітям зрозуміти, як важливо любити та берегти пташок, яка важлива їх роль у навколишньому середовищ ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: FEJA | Дата: 19.04.2017 | Коментарі (0)