Главная » 2016 » Вересень » 27 » День Миру "«Мир без насилля, без тривог і без сліз»
13:00
День Миру "«Мир без насилля, без тривог і без сліз»

    21 вересня ми відзначаємо Міжнародний День Миру. Для багатьох  людей у сучасному світі спокійне, мирне життя – це тільки мрія. Для таких людей, насамперед, і існує День миру. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий.

    Раніше для українців мир – це була повсякденна реальність. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе - війна. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб нам завжди світило сонечко, щоб небо було чисте, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

    21 вересня у бібліотеці-філії №8  відбувся захід «Мир без насилля, без тривог і без сліз», присвячений цій темі. Присутні хвилиною мовчання вшанували всіх воїнів, загиблих у Другій світовій війні, героїв, що полягли під час Революції Гідності та за час проведення АТО. Також діти переглянули презентацію «21 вересня – Міжнародний День Миру», за допомогою тренінгу «Моя думка» висловили свою точку зору на це питання, пограли у гру «Мій внесок у справу миру» та взяли участь у конкурсі малюнків «Хай завжди буде сонце».

 

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 606 | Добавил: FEJA | Теги: мир без войны, конкурс рисунка, день мира в детской библиотеке | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: