Главная » 2020 » Липень » 20 » Тематичний список літератури "Що ховається у морі..."
10:11
Тематичний список літератури "Що ховається у морі..."

                Тематичний список літератури "Що ховається у морі..."

Барвиста енциклопедія «Мешканці морів і океанів» відкриє таємничу завісу в дивовижний, яскравий і різноманітний, майже казковий підводний світ. Глибини океану відкриють вам свої таємниці і загадки, покажуть красу і різноманітність незвичайних істот, що мешкають на глибині і на водній поверхні. Звичайно, мова йде про риб — найкрасивіших істот в світі. Наша книга розповість вам про багатьох сучасних мешканців водної стихії і тих, що з"явилися на Землі мільярди років тому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підводний світ – світ яскравих рибок і ні на що не схожих водоростей, хижих акул і доброзичливих дельфінів. Цей світ захопить вашу увагу не менше, ніж динозаври з далекого минулого або космічні пригоди. У енциклопедії "Підводний світ" ви знайдете відповіді на різні питання по цій темі. Наприклад, на такі: Де закінчується суша? Хто такі риби? Як тварини і риби дихають під водою? Чому риби не тонуть? А ще книга містить чудові ілюстрації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цю книгу про пригоди Тимка можна сміливо назвати детективом. Зморений голодом кальмар Архітеутис намірився за будь-що набити собі черево ласою здобиччю. А морські зірки заповзялися зжерти цілий Бар’єрний риф! Чи вдасться Тимку та Морській Зірочці зупинити навалу кораложерів? Чи викаже Баклан лютому кальмару Архітеутису, куди прямує Тимко? Хто переможе в цій шаленій морській гонитві? Про нові незвичайні пригоди Тимка читайте в книзі Е. Заржицької «Китеня Тимко та Морська Зірочка».

 

 

 

 

 

 

У цій яскраво-вражаючій книзі  "Мешканці морів та океанів" розповідається про найбільш відомих і цікавих морських мешканців, як-то: риба-папуга, крилатка-зебра, риба-мандаринка, омар, скат, риба-вудильник, спинорог, морський їжак, морська зірка, риба-ангел, різні молюски тощо. Щодо кожного морського мешканця описується його спосіб життя, історія походження його назви, тривалість життя, особливості харчування і розмноження, ореол проживання. Також вражають яскравістю й детальністю великі фотографії кожної істоти. 

 

 

 

 

 

 

 

Енциклопедія "Підводний світ" запрошує юних читачів до дивовижного світу морів та океанів. Ви дізнаєтеся багато цікавої інформації про життя різноманітних підводних мешканців, помандруєте разом із зграйними рибками і відкриєте секрети морського дна та коралових рифів. А яскраві ілюстрації та фото допоможуть зробити подорож сторінками книги ще більш захоплюючою та цікавою.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ця чудова  пізнавальна книга для наших наймолодших читачів "Підводний світ. Найперша енциклопедія" відповість на безліч питань про навколишній світ, які так люблять ставити дітки. Дуже гарно та доступно викладено та представлено велику кількість представників такого невідомого та різноманітного тваринного підводного світу, а також подано ряд неймовірно захопливих фактів, які є чудово проілюстрованими  яскравими кольоровими ілюстраціями.

 

 

Категория: Анонс мероприятий | Просмотров: 583 | Добавил: FEJA | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: