Главная » 2020 » Квітень » 1 » Огляд книжок для дітей "Собаки - герої книг"
11:01
Огляд книжок для дітей "Собаки - герої книг"

                                                 

 

                 Огляд книг для дітей "Собаки - герої книжок"

   Дорогі друзі! Напевне, знайдеться небагато людей, які б не любили собак. Бо собаки наші найвідданіші друзі. Вони дарують гарний настрій, вчать бути відповідальними, чуйними і кожного дня робити добро.

   І сьогодні до вашої уваги огляд книг для дітей про цих незвичайних тварин. Зустрічайте теплі історії, які остаточно переконають у необхідності мати маленького улюбленця і відданого друга.

   Ви дізнаєтеся про справжню дружбу, гарні вчинки, небайдужість і співчуття. І, можливо, ці книжки переконають ваших батьків у необхідності терміново завести домашнього улюбленця.

Також  до вашої уваги вікторина «Слідами літературних собак».

                                                                            Оксана Лущевська

                                                     Бігль-старший

Одного дня хлопчик знаходить покинутого собаку й приводить його до свого самотнього сусіда. Коля не розуміє,чому його літній друг, не хоче завести пса. Адже він уже дорослий і може вирішувати сам! Невже він не любить  собак? Чи вдасться врятувати бігля-старшого? Читайте!

                                                Ольга Добросовістна

                                     Маленький песик купить господаря

На сторінках цієї чудової книжки мешкають не лише люди, песики і котики, а й чарівний котоФей! Добрий фей упевнений, що кожна істота варта любові й піклування. Він Він радо допомагає усім! Ця книжка неодмінно допоможе виховати в дитині любов і дбайливе ставлення до тварин.

                                                   Саша Чорний

                                            Щоденник фокса Міккі

Ви знаєте, що собаки можуть не тільки гавкати і кусатися – деякі вміють читати, і навіть писати? Перед вами – справжнісінький собачий Щоденник фокса Міккі.

                                                  Джеремі Стронґ

                                            Ракета на чотирьох лапах

Найвеселіша, найсмішніша книга про собак. Що це? Комета, болід чи реактивний літак? Ні, це всього лише собака Стрілка – справж­ня ракета на чотирьох лапах, суміш вихору, хорта і спортивного «Феррарі». Вона здатна втягувати в ха­лепу свого одинадцятирічного господаря Тревора і його подружку Тіну.

                                                         Джеремі Стронґ

                                Розшукується Ракета на чотирьох лапах

Чудова новина! Ракета на чотирьох лапах повертається!!! Повертається для того, щоб знову завдати купу клопотів своїм господарям, втрапити в халепу, накрасти купу їжі і… зникнути. Але не сумуйте. Вона обов’язково повернеться! І не сама...

                                                     Джеремі Стронґ

                                   Нові пригоди Ракети на чотирьох лапах

Тож зустрічайте: ось вона, Стрілка, і ось троє її кумедних цуценяток, з якими нерозлучні друзі Тревор та Тіна збираються зустрічати найкраще у світі свято – Різдво. І ще вони мають намір допомогти відомому спортсменові бігати швидше та перемогти на Тваринячих іграх поганця Чарлі Смага і трьох його ельзаських вівчарок. Чи пощастить їм? 

                                                      Андрей Усачёв

                                                 Умная собачка Соня

Умная и любознательная собачка Соня все время попадает в разные невероятные и смешные ситуации. У Сони были  черные блестящие глаза и длинные, как у принцессы, ресницы и еще аккуратный хвостик, которым Соня обмахивалась      как веером. А еще соседи прозвали ее королевской дворняжкой. А остальные подумали, что это такая порода. И собачка Соня  тоже так подумала.

                                                       Ерік Найт

                                           Лессі повертається додому 

    Майор авіації США Ерік Найт народився та виріс в Англії, а коли взявся писати книжку про пригоди прекрасної відданої колі Лессі, переніс події твору у Шотландію, у графство Йоркшир. І хоча географія тут відіграє чималу роль, бо Лессі доведеться подолати довгий шлях через ріки, гори, ліси та пустки, однак саме харизматична, любляча колі полонила серця читачів всього світу. Хіба може бути щось більш зворушливе, ніж собака, яка долає голод, поранення та численні випробування задля того, щоб рівно о четвертій годині зустріти біля школи свого маленького господаря?                                                                                      Ханс Кристиян Андерсен

                                                         Кресало

Звичайно, Андерсен не присвячував казку «Кресало» песикам, але так вийшло, що саме три дивовижні собаки — охоронці чарівного кресала, а згодом — вірні слуги солдата, стали знаковими персонажами у творчості письменника та у дитячій літературі взагалі. Чим вони такі видатні? Ну, хоча б очима: у першого вони, як чашки; у другого — як млинарські колеса; а у третього кожне око - як Кругла вежа! Між іншим, один з песиків (у вигляді пам’ятника, ясна річ) охороняє вхід у музей Андерсена в Оденсі.

                                                    Доуді Сміт

                                           Сто і один далматин

Про діснеївський мультик «101 далматинець» знає, мабуть, кожен — від старого до малого. А от про те, що йому передували книги англійської дитячої письменниці Доуді Сміт, відомо далеко не всім. Навіть більше, книжкова історія пригод цілої навали плямистих песиків насичена подіями та персонажами. Це зворушлива історія пошуку і порятунку щенят далматинських догів, які були викрадені у своїх господарів за наказом злісної фурії, Круели Де Віль.

 

 

Категория: Новинки поступлений | Просмотров: 433 | Добавил: FEJA | Теги: дитяча бібліотека, Оглядкнижокдлядітей Собакигерої кни | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: