Главная » 2020 » Травень » 28 » Ні – палінню! Ми за здорове та розумне покоління
09:59
Ні – палінню! Ми за здорове та розумне покоління

31 травня – Всесвітній день без тютюну. 

Міжнародний день боротьби з тютюнопалінням з’явився у 1987 році, завдячуючи Всесвітній організації охорони здоров'я. Його мета - відмова від куріння та сприяння зниженню поширення тютюнової залежності, залучення до боротьби з курінням усіх верств населення, особливо молоді. 
  Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням - є ще однією нагодою для усвідомлення тієї великої шкоди, небезпеки, яку несе здоров’ю нації тютюнопаління. Ми пропонуємо переглянути  презентацію -застереження  «Всесвітній день без тютюну», щоб допомоги людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички та надати дієву пересторогу для тих, хто ще не починав отруювати свій організм.

Юні друзі! Звертаємо вашу увагу на небезпеку, яку приховує  куріння. Закликаємо вас  бути господарями свого  життя, а не підкорятись сигареті. А  щоб  зробити  правильний  вибір у житті  - потрібно багато знати та читати про  предмет вибору.  Пропонуєм добірку літератури, яка допоможе осягнути небезпеку куріння та зробити вибір на користь здорового способу  життя.

 

Просмотров: 294 | Добавил: FEJA | Теги: здоровий спосіб життя, книжки, підлітки, Куріння | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: