Главная » 2016 » Грудень » 20 » Народознавчий ранок «Хай Миколай у вишиванці, розбудить подарунком вранці».
08:28
Народознавчий ранок «Хай Миколай у вишиванці, розбудить подарунком вранці».

   У грудні, в гарну тиху ніч

 Зорі, як мільйони свіч,

 Що світять вниз на рідний край,

 Де ходить святий Миколай.

 

   День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи.  Наша бібліотека  теж вирішила подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.
  19 грудня з учнями 2-х класів ЗОШ №29  було проведено народознавчий ранок «Хай Миколай у вишиванці, розбудить подарунком вранці».

 Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, який є символом Добра і Милосердя. Познайомились з легендами та переказами про Святого Миколая, про історію його життя.В затишній, святковій атмосфері юні читачі мали змогу зустрітися з вреднющим Антипком та позмагатися з ним у спритності, відгадати загадки які він приготував. Особливо зраділа малеча появі головного персонажа - Миколая. Діти із задоволенням приймали участь в конкурсах, змаганнях. Родзинкою зустрічі став незвичайний подарунок від Миколая -капелюх передбачень . Завітавши на свято, кожен зміг проявити свої творчі здібності, водночас отримати величезне задоволення від різноманітних ігор та вікторин.

Просмотров: 644 | Добавил: FEJA | Теги: народознавчий ранокн, зимові ігри та забави, чортик Антипко, свято Миколая у бібліотеці | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: