Главная » 2018 » Грудень » 18 » Народознавчий ранок «Через поле, через гай іде до діток Миколай»
09:52
Народознавчий ранок «Через поле, через гай іде до діток Миколай»

День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери та всілякі приємні сюрпризи. Бібліотека-філія №8 ЦБС для дітей теж вирішила подарувати своїм читачам, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій. 17 грудня на народознавчий ранок «Через поле, через гай іде до діток Миколай» завітали учні 1-А класу ЗОШ №29.
Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, який є символом Добра і Милосердя. Зустрілись з підступним Антипком та позмагались з ним у спритності, відгадали його загадки. Взяли участь в конкурсах: «Зимова куля», «Новорічний малюнок», «Вдягни сніговика». Приємним сюрпризом для дітей стала зустріч з головним персонажем - Святим Миколаєм. Першокласники з задоволенням розповідали Чудотворцю вірші, та розважились у грі «Музичний капелюх». Святий Миколай пообіцяв, що обов´язково залишить усім чемним і слухняним дітлахам подарунки під подушкою.

Просмотров: 414 | Добавил: FEJA | Теги: через гай іде до діток Миколай» у б, народознавчий ранок «Через поле | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: