Главная » 2016 » Травень » 11 » "Нам не треба війни, не треба… Ми за спокій і мир на Землі."
09:03
"Нам не треба війни, не треба… Ми за спокій і мир на Землі."

    70 років Україна не знала війни. Але так сталося,що війна не обійшла нашу державу тепер. Виявляється, життя інколи справді ділиться на «до» і «після». Коли є чисте, блакитне небо і осінній, замріяний степ. А ще є чорна земля та розмита багряна кров. І сталося це не десь за обрієм, в далекій країні. Усе це трапилося з нами, на нашій українській землі. Трапилося з чужої, злої волі. Наш народ завжди був і є миролюбним, гостинним, доброзичливим. Та коли прийшла біда, найкращі сини України стали на її захист.

    Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням, це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини.

    Саме нашим героям і був присвячений захід «Нам не треба війни, не треба…Ми за спокій і мир на Землі». Присутні переглянули хроніку подій, прослухали розповідь про учасників АТО та висловили свої думки з приводу того, що відбувається на Сході країни.

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 844 | Добавил: FEJA | Теги: война на Востоке, ато, хроника АТО, детская библиотека | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: