Главная » 2020 » Липень » 21 » Інтерактивний калейдоскоп "Підводне царство Нептуна"
09:55
Інтерактивний калейдоскоп "Підводне царство Нептуна"

                   Інтерактивний калейдоскоп "Підводне царство Нептуна"

Все таємниче зачаровує. А що може бути найбільш таємничим, ніж океан? Морські мешканці такі несхожі на земних істот. Про них хочеться дізнатися більше. Чим живляться? Як живуть і захищаються? Так багато всього того, що дуже хочеться знати. Дивлячись на поверхню води, важко уявити те різноманітне життя, яке ховається внизу.

Бібліотека-філія №8 для дітей (вул.Звенигородська, 7 Дніпровський район) запрошує маленьких читачів у незвичайну подорож морськими глибинами. Ви познайомитеся з дивовижними істотами, що живуть в океанських глибинах, арктичних та тропічних  водах. Ви дізнаєтесь  цікаві факти – коли з`явилися медузи, хто пережив динозаврів, як влаштоване життя на кораловому рифі, про войовничу рибу-меч  і чому рибі-клоуну не страшні актинії.

Ви зможете прочитати казки та переглянути мультики про морських мешканців. А ще до вашої уваги розвиваючі мультики на українській мові «Підводний світ».

Познайомитися з книжками про життя морів та океанів вам допоможе тематичний список літератури "Що ховається у морі...".

http://bibl8zoya.ucoz.ua/news/viktorina_pidvodne_carstvo_neptuna/2020-07-20-426

 

Просмотров: 395 | Добавил: FEJA | Теги: морськітварини, Інтерактивна, Дошка, Підводне царство Нептуна, бібліотекадитяча | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: