Главная » 2020 » Серпень » 10 » Інтерактивна вікторина "Підводна одіссея"
14:24
Інтерактивна вікторина "Підводна одіссея"

                       Інтерактивна вікторина "Підводна одіссея"

    Літо — пора мандрівок. У цей час так хочеться поїхати на море або до річки — купатися, загоряти, бавитись у золотому пісочку. Бібліотека для дітей №8 пропонує своїм юним читачам вирушити у морську подорож.

     Якщо ж подивитися на карту, на якій зображена наша планета Земля, то можна побачити багато блакитного кольору. Це океани, моря, річки - адже блакитним кольором на карті позначають воду. Відомо, що перші живі істоти на Землі з'явилися саме у воді. І зараз в ній мешкають більше половини всіх тварин, рослин і риб. І зараз ми з вами поринемо у таємничий підводний світ.

    Ви познайомитеся з дивовижними істотами, що живуть в океанських глибинах. Ви дізнаєтесь  цікаві факти – коли з`явилися медузи, хто пережив динозаврів, як влаштоване життя на кораловому рифі, про войовничу рибу-меч  і чому рибі-клоуну не страшні актинії.

    Дізнатися про далеке, чудове, таємниче життя морів та океанів вам допоможе тематичний список літератури "Що ховається у морі...".

http://bibl8zoya.ucoz.ua/news/viktorina_pidvodne_carstvo_neptuna/2020-07-20-426

    Якщо ви впевнені в своїх знаннях про мешканців морів і океанів, то мерщій відповідайте на питання інтерактивної вікторини «Підводна одісея».

    Наша читачка Маргарита Ревенко підготувала для вас чудовий вірш «За причалом  море грає».

https://www.youtube.com/watch?v=5qRij6qELuw 

    Хочете помандрувати водними просторами й побачити заморські дива? Тоді мерщій на корабель! Підняти якір! Віддати швартови! Приємної мандрівки :)

 

Категория: Наши конкурсы | Просмотров: 467 | Добавил: FEJA | Теги: Інтерактивнавікторина, підводна одіссея, бібліотека, дети | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: