Главная » 2018 » Квітень » 02

 Атмосфера святковості та творчості панувала у нашій бібліотеці протягом всього тижня, присвяченого дитячому читанню.
Завершився тиждень бібліотечним квестом «Знання у книгах! Книги у бібліотеках». Квест – це розважальна та інтелектуально-командна гра, під час якої команди змагаються одна з одною за перемогу та головний приз. Ця гра – випробування учасників на ерудованість, начитаність та уміння змагатися у команді!

  Учасники квесту пройшли п’ять етапів змагання. На кожній зупинці команди виконували різноманітні завдання. За правильне виконання діти отримували частину вислову Франческо Петрарки про книги.

  Під час квесту юні читачі дізналися більше про життя нашої бібліотеки, про її можливості, фонди, відділи. Переможцем стала команда, учасники якої першими пройшли усі «зупинки», виконали завдання бібліотекаря та склали свою частину вислову. За наполегливість та старання кожен учасник квесту отримав солодку винагороду.

... Читати далі »

Переглядів: 1574 | Додав: FEJA | Дата: 02.04.2018 | Коментарі (1)

    До тижня дитячої та юнацької книги бібліотекарі для наших юних читачів підготували літературний віраж «З казки в казку».

    Учасники заходу здійснили мандрівку незвичайним, повним пригод та несподіванок маршрутом. Вони розгадали кросворд у Загадковому Замку, на вулиці Розумників правильно склали назви казок. А ще на Мистецькім узвозі діти проявили талант художників. У них була можливість попустувати на майдані Пустунів, виконати ролі улюблених казкових персонажів у Театральній хатці. А далі помандрувати до острова Скарбів та Таємничого острова.

    І було зовсім неважливо, скільки років нашим гостям, вісім чи тринадцять. Виявилося, що казки люблять усі діти.

... Читати далі »

Категорія: Наши конкурсы | Переглядів: 577 | Додав: FEJA | Дата: 02.04.2018 | Коментарі (0)