Главная » 2016 » Квітень » 19

   2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. З нагоди цієї дати в бібліотеці відбувся конкурсно-пізнавальний захід «Візит англійської королеви».

   Читачі старших класів, переглянувши відеоролик  «Цікаві факти про Великобританію», познайомилися з культурою та традиціями цієї країни. В гості до дітей завітала «англійська королева», яка перевірила рівень знань  в конкурсі «Happy English». Учасники заходу прийняли активну участь в розгадуванні кросворду "Do you know the word?" та відповіли на питання вікторині "Don't judge a book by its cover". А допомогла їм у цьому книжкова виставка «Візит до Англії».

   Читачі продемонстрували гарні знання і виявили бажання вдосконалювати свій рівень англійської мови.

... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: FEJA | Дата: 19.04.2016 | Коментарі (0)

   В межах місячника дитячої книги в бібліотеці-філії №8 ЦБС для дітей   відбулася  кіномандрівка «Герої оживають на екрані». У подорож були запрошені учні 3-х класів ЗОШ №87.

   На заході читачі познайомилися з історією виникнення кіно та мультиплікації. Поринули  у світ кінематографа,  який тісно переплетений зі світом книг.                

   Юні шанувальники літератури  познайомилися з героями  у віртуальному світі та випробували себе у якості акторів, гримерів, костюмерів. Прийняли  активну участь у  мультимедійній  вікторині «Книга в кадрі». А також поспілкувалися, обмінялися думками з приводу прочитаного та побаченого.

   Кульмінацією свята стало вручення «Книжкового Оскару», де наші юні читачі визначили  найкращі книги  за своїми вподобаннями. ... Читати далі »

Переглядів: 700 | Додав: FEJA | Дата: 19.04.2016 | Коментарі (0)